Digest

Grünwalder Digest bevat hoogwaardig geselecteerde gemberwortel dat bijdraagt tot het behoud van een lichte maag van de ochtend tot de avond. Zo blijft je spijsvertering licht en luchtig in de ochtend, na een rijke maaltijd, tijdens de zwangerschap, maar ook onderweg: op reis of in de auto ...

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3 x 1 capsule met water tijdens de maaltijd innemen of een half uur voor vertrek 2 capsules met water.

Zwangere vrouwen, bij borstvoeding en kinderen van 6 tot 12 jaar: 2 x 1 capsule met water tijdens de maaltijd innemen of een half uur voor vertrek 1 tot 2 capsules met water.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 25 °C) buiten het bereik van jonge kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen beneden de 6 jaar.

Ingrediënten

Gember (Zingiber officinale ROSCOE, rhizoma), omhulsel (capsule): Hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddel: Colloïdaal watervrij silicium.